Diensten

Design

Het design (ontwerp) van uw website moet natuurlijk de herkenbaarheid van uw bedrijf uitstralen. Doordat wij onze ontwerpen zelf ontwikkelen kunnen we door het gebruik van uw kleuren, uw bedrijfslettertype en/of foto's en afbeeldingen uw website optimaal aan laten sluiten bij uw huisstijl.

Heeft u nog geen huisstijl en/of bedrijfskleuren dan is het mogelijk deze samen met MarcoFijn.nl te ontwikkelen.

Hosting

Wij bieden u de mogelijkheid om naast het ontwikkelen van uw website ook de hosting voor uw website door ons te laten realiseren. Met hosting wordt de plaatsing van de website op een server bedoeld. Eenvoudig uitgelegd is hosting een stukje harde-schijfruimte op het internet waarop de website wordt geplaatst.
Deze wordt dan gekoppeld aan uw domeinnaam (.nl/.com etc. adres) waardoor uw website op dit adres weergegeven wordt.

MarcoFijn.nl biedt u als klant aan deze hosting ook door ons te laten beheren. Op deze manier is installatie van de website op uw hosting daarnaast gratis.

Alle, door ons gehoste, websites draaien op het betrouwbare platform van Hostnet (www.hostnet.nl), één van de grootste hosting providers van Nederland.

Sociale Media integratie

Miljoenen mensen maken tegenwoordig gebruik van Sociale Media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Door deze sociale media te integreren op uw website kunt u bezoekers vanaf deze sociale media naar uw website trekken.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

  • Twitter en Facebook berichten op uw website te tonen.
  • Website updates automatisch op de sociale media tonen.
  • Inhoud van uw website op sociale media te tonen.

Responsive Design

Door de opmars van alle mobiele apparaten met een internet verbinding is het erg belangrijk geworden uw website responsive te laten ontwikkelen. Wanneer een website responsive ontworpen is, betekend dit dat op alle mobiele apparaten uw website goed weergegeven wordt.

Of uw klant nu op een tablet, laptop, pc of smartphone uw website bezoekt, de website zal op een juiste manier getoond worden.

Het is ook mogelijk uw huidige (Drupal) website door ons responsive te maken.

Eigen beheer

Door uw website in het krachtige open-source CMS (Content Management System) Drupal te ontwikkelen is het voor u mogelijk zelf de inhoud van uw website te beheren.

U kunt zelf heel gemakkelijk pagina's, foto's, contactgegevens en formulieren beheren waardoor u niet voor elke simpele wijziging bij uw ontwikkelaar hoeft aan te kloppen.
Natuurlijk is het mogelijk hier na oplevering van uw website een uitgebreide uitleg over te krijgen.